Afyonkarahisar AFAD Arama Kurtarma Birlik Müdürü Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa Eser, göreve gitmek üzereyken Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde.

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü olarak görev yapan 42 yaşındaki Mustafa Eser, görev yerine gitmek üzereyken acı bir kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında gerçekleşti. Mustafa Eser'i taşıyan kurum aracı ile bir kamyonun çarpıştığı bildirildi. Bu üzücü kaza sonucu Mustafa Eser hayatını kaybederken, aracı kullanan şoför ise ağır yaralandı.

Mustafa Eser, AFAD bünyesinde Fırat Kalkanı Harekatı dahil birçok bölgede görev alarak önemli çalışmalara imza atmış bir isimdi.

Olay, AFAD camiasını ve Afyonkarahisarlı vatandaşları derin bir üzüntüye boğdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. ( Telefon numaraları diğer grup üyeleri tarafından görülmez ) 
Afyon Kent Haber WhatsApp haber grubu için tıklayınız!

afyon afad afyon afad iletişim afyon afad il müdürü afyon afad adres Mustafa Eser Afyon Haber Mustafa Eser kaza Mustafa Eser trafik kazası