Afyonkarahisar'a Yeni İtfaiye İstasyonu: Celal Ketencioğlu 2. İtfaiye İstasyonu Açıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi, şehrin doğu kesimindeki olaylara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edebilmek için Celal Ketencioğlu 2. İtfaiye İstasyonu'nu açtı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehrin güvenliğini artırmak amacıyla yeni yatırımlara devam ettiklerini vurguladı.

Afyonkarahisar'a Hızlı Müdahale İçin Yeni İtfaiye İstasyonu Açıldı

Afyonkarahisar Belediyesi, şehrin doğu kesiminde olası olaylara hızlı müdahale edebilmek amacıyla Celal Ketencioğlu 2. İtfaiye İstasyonu'nu hizmete açtı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehirdeki güvenliği artırmak ve acil durumlara daha hızlı yanıt verebilmek için bu önemli yatırımın yapıldığını belirtti.

Açılış töreninde konuşan Başkan Zeybek, itfaiye teşkilatının kent için kritik bir rol oynadığını vurgulayarak, şu sözleri dile getirdi: "Afyonkarahisar'ımız her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Acil durumlar, hızlı müdahale gerektirebilir. Bu nedenle doğu bölgesinde ikinci bir itfaiye istasyonuna ihtiyaç duyuldu. İtfaiye teşkilatımızı güçlendirmek için bu projeyi hayata geçirdik. Burada görev yapacak 10 personelimiz, 7/24 hizmet verecek. Dualarımız, şehrimizi afetlerden koruması içindir. Biz tedbirleri almamız gerektiğini biliyoruz."

Belediye Başkanı Zeybek, önceki dönemde gerçekleştirilen 37 projenin yanı sıra, şehrin büyümesine katkı sağlayan birçok ekstra projeyi de hayata geçirdiklerini söyledi. Ayrıca, yeni itfaiye istasyonunun şehre hayırlı olmasını diledi

Afyonkarahisar Yeni İtfaiye İstasyonu Celal Ketencioğlu İtfaiye İstasyonu