Afyonkarahisar'a sarı kodlu uyarı!

TAKİP ET

Afyon Haber: Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında Afyonkarahisar'ın da olduğu 21 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yayınlayarak halkı sağanak yağışlara karşı tedbirli olması konusunda bilgilendirdi.

Yağışların 10 Temmuz'da saat 00.00 ile 22.00 arasında etkili olması bekleniyor. Yağışarla ilgili AFAD'da arka arkaya paylaşımlar yaparak vatandaşları bilgilendirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son hava durumu raporuna göre Kurban Bayramı'nın 2. gününde yurdun kuzeybatısında kuvvetli yağışlar bekleniyor.

İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bursa ve Balıkesir için turuncu kodlu uyarı yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ; Çanakkale, Yalova, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Sinop, Kastamonu, Karabük, Bartın ve Zonguldak için ise sarı kodlu uyarı yayınlandı.

Meteoroloji'nin sarı kodla uyardığı 21 ilde beklenen hava durumunda Afyonkarahisar'da havanın Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Afyon çevreleri ile bölgenin iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

afyon hava durumu afyon hava durumu 30 günlük afyon hava durumu 5 günlük afyon hava durumu 10 günlük afyon hava durumu 15 günlük Afyon Haber