Afyonkarahisar'a flaş uyarı!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi web sitesi üzerinden Afyonkarahisar'a uyarıda bulunuldu. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamada, Afyonkarahisar'da kuvvetli rüzgar beklendiği bildirildi. Afyon'da hava nasıl olacak. İşte Meteoroloji tarafından yapılan o açıklama.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ( MGM ) akşam saatlerinden itibaren Afyonkarahisar, Muğla, ve Denizli’de rüzgarın etkisini gösterdiğini ve rüzgarın Isparta ve Burdur’da kuzey yönlerin kuvvetli rüzgar şeklinde devam edeceğini açıkladı . Ayrıca birçok ile sarı kodlu uyarıda yapıldı.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren Güney Ege (Muğla, Denizli, Afyonkarahisar), Batı Akdeniz’de (Antalya, Mersin’in batısı, Isparta ve Burdur’da kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve yer yer kuvvetli fırtına (60-90 km/saat), gece saatlerinden sonra batısından başlayarak İç Anadolu’da kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (50-75 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır denilmiştir