Afyonda Başkanla akşam çayı uygulaması başladı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da vatandaşların problemini dinlemek, bir arada çözüm bulmak ve belediyenin genel faaliyetleri, uygulanan yatırımlar ile ilgili verileri paylaşmak adına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in uygulamaya koyduğu Başkanla Akşam Çayı uygulaması Ataköy Mahallesinde star aldı.

Akşam Çayı uygulaması kapsamında Zeybek Başkan, Ataköy Mahallesi'ndeki vatandaşları ziyaret etti. Her vakit hemşehrileri ile iç içe olma sözü veren Başkan Zeybek, uygulanan ve yapılacak yatırımları vatandaşlarla bir arada paylaşıyor.

Ziyaretler esnasında belediyenin hizmetlerine ve beklentilere dair görüş alışverişinde bulunuluyor Esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürdüğünü bildiren Başkan Zeybek, "Muhtarımız Muharrem Özdemir ve Ataköy mahalle sakinlerimizin nazik misafirperverliği amacıyla kendilerine çok teşekkür ederim. Gönüllerimizin birliği amacıyla güler yüzlü ve sempatik içten sohbetleriyle hemhal olduğumuz yüreği güzel hemşehrilerimleydim. Çaylarımızı yudumlarken, sıcak ve eğlenceli bir sohbet gerçekleştirmenin sevincini yaşıyorum. Problemleri çözüme ulaştırmak amacıyla elbirliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyenin asli hizmetleri kadar hemşehrimizle bir arada olmayı da önemsiyorum. Bizi seçen ve belediye başkanlığı makamına getiren hemşerilerimiz bizim amacıyla mühim ve bize sunacakları görüşleri değerlidir." diye konuştu.

Program sonrasında Muhtar Özdemir ve mahalle sakinleri memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerini ziyaret eden Zeybek Başkana teşekkür ettiler. Zeybek Başkan, her hafta değişik bir mahalleyi ziyaret ederek 'Başkanla Akşam Çayı' uygulamasını devam ettirecek.  

mehmet zeybek