Afyon Zabıta ekipleri imalathaneleri denetledi!

TAKİP ET

Afyon belediyesine bağlı Zabıta ekipleri, ramazan ayında kullanımı artan unlu mamuller ile tatlı imalat satış yerlerini kontrol etti

Afyonkarahisar Belediyesi, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı bundan dolayı Afyonkarahisar'da ekmek üretimi yapan fırınlar başta olmak üzere, pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik kontrollerini arttırdı.

Ticaret İl Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü iş birliğinde uygulanan kontrollerde işletmeleri temizlik, ruhsat, hijyen kurallarına uygunluk ve ürün gramajı açısından denetleyen ekipler, kurallara uymadığı belirleme edilen işletmelere kusurlarını tamamlamaları amacıyla vakit verip haklarında tutanak tutuyor. Verilen vakit sonucunda tekrar kusur belirleme edilmesi halinde ise işletme sahiplerine cezai prosedür uygulanıyor.

Zabıta Müdürü Taner Çelik, insan sağlığını etkileyen olumsuzlukları önlemek amacıyla kontrollerin artarak devam edeceğini belirterek uygulanan bu kontrollere kendilerine destek olan Ticaret İl Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.