AFYON ZABITA TEŞKİLATINDAN İL PROTOKOLÜNE ZİYARET

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatı'nın 192. kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilimiz protokolüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Zabıta Müdürü Murat Gürsan Başkanlığı’nda zabıta amirleri ve zabıta komiserleri Vali Mustafa Tutulmaz,  İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Mustafa Solak ve Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Özer’i ziyaret etti.

 

            Zabıta Teşkilatının 192. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz: “Zabıta Teşkilatı köklü yapısıyla ülkemizin milli bir değeridir. Belediyelerin en önemli birimlerinden olan Zabıtalar aynı zamanda belediyelerin vatandaşla temas ettiği noktadır. Vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm zabıta personeline görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vesileyle Teşkilatın 192. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

 

             Heyet bir sonraki ziyaretini Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yaptı.  Zabıta Teşkilatının toplumsal ve sosyal yaşantımızdaki önemine dikkat çeken Başkan Çoban; Belediyelerin vatandaşla arasında köprü vazifesi gören Zabıta Teşkilatı, vatandaşların huzuru için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlamaktadır. Teşkilatımızın bütün personeli vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir. Halkımızla sürekli iç içe olan zabıta ekiplerimiz, yaptığı uygulama ve denetimlerle bizlere güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlamak için çalışmalarını yürütüyor. Çalışmaları sırasında hiçbir zaman fedakârlıktan çekinmeyen ekiplerimize özverilerinden dolayı teşekkür ediyor ve Zabıta Haftaları’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

           Zabıta Müdürü Murat Gürsan ve beraberindekiler daha sonra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, AKÜ Rektörü Mustafa Solak ve Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Özer’i ziyaret ederek zabıta teşkilatının tarihi ile zabıta haftası hakkında bilgiler verdi.Zabıta Müdürü Murat Gürsan ise nazik kabulleri için teşkilatı adına il protokolüne teşekkürlerini sundu.