Afyon Yenice çevre yolunda zincirleme trafik kazası!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 44 yaşındaki Astsubay Şaban Korkmaz hayatını kaybetti

Afyon'da meydana gelen trafik kazası saat 19.30 civarında Afyonkarahisar Merkez Yenice Mahallesi çevre yolunda gerçekleşti.

Şaban Korkmaz idaresindeki 32 FR 589 plakalı araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, 58 yaşındaki Vacip Fidan idaresindeki 64 AAD 012 plakalı TIR'a çarptıktan sonra refüjü aşarak karşı şeride geçti. Şaban Korkmaz'ın kullandığı araç, karşı yönden gelen Hamit Sarıçiçek (40) yönetimindeki 03 HP 907 plakalı araçla çarpıştı. Kazaya 06 CAV 12, 06 FG 5709, 35 AFL 371 plakalı otomobiller de karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.



Zincirleme trafik kazasında sürücüler Korkmaz ve Sarıçiçek ile araçlarda bulunan Fatih Sarıçiçek (23), Akın Sarıçiçek (11), Emrah Çelik (29) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen çok sayıda ambulanslar ile civardaki hastanelere kaldırıldı. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralılardan, Afyonkarahisar 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı'nda görev yaptığı öğrenilen Astsubay Şaban Korkmaz, hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Kazada vatandaşların yaralılara yardım etmek için seferber olması gözlerden kaçmadı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

afyon trafik kazası afyon trafik kazası son dakika afyon trafik kazası 2021 afyon trafik kazası şaban korkmaz