Afyon Vefat Haberleri: 3 Vatandaşımız Aramızdan Ayrıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bugün 3 vatandaşımızın cenaze ilanı yayınlandı. Nurten Çelikarslan, Hasan Hüseyin Kaymak ve Mustafa Kemal Çiyillitepe'nin vefatları, ailelerini ve yakın çevrelerini yasa boğdu.

    Nurten Çelikarslan'ın Vefat Haberi: Yunus Emre Mahallesi'nden ve Boyacı esnafından merhum Hacı İsmail Çelikarslan’ın eşi, Esma Serteser, Selma Boyar, Mukaddes Çelikarslan ve Reyhan Şahin’in annesi, 83 yaşındaki Hacı Nurten Çelikarslan'ın vefatı gerçekleşti. Cenaze namazı, ikindi namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak.

    Hasan Hüseyin Kaymak'ı Kaybettik: Tacı Ahmet Mahallesi'nden ve Küçükkalecik Köyü'nden Hasan Kaymak'ın, merhum Ali Ak’ın torunu olan Hasan Hüseyin Kaymak, 5 yaşında hayatını kaybetti. Ali Kaymak'ın oğlu olan küçük Hasan Hüseyin Kaymak için cenaze namazı, öğle namazını müteakip Mevlevi Türbe Camii'nde düzenlenecek.

    Mustafa Kemal Çiyillitepe: Akmescit Mahallesi'nden ve merhum Baş Makinist Mahmut Çiyillitepe’nin oğlu olan Mustafa Kemal Çiyillitepe, 64 yaşında vefat etti. Mehmet Emin Çiyillitepe, Süleyman, İsmail, Uğur, merhum Ahmet Çiyillitepe, merhume Fatma Aydoğuş, Saadet Günek, Mürüvet Açıkalın, Selma Şimşek ve Şükran Olguner'in kardeşi olan Mustafa Kemal Çiyillitepe için cenaze namazı, öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde düzenlenecek.

Afyon cenaze ilanları 2023 Murten Çelikarslan Hasan Hüseyin Kaymak Mustafa Kemal Çiyillitepe