Afyon Vefat Duyuruları | 04.08.2022

TAKİP ET

Afyon Cenaze İlanları: 4 Ağustos 2022 tarihinde Afyonkarahisar'da vefat edenler

Tarih: 04.08. 2022
Vefat eden: Ömer KARCI
Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta: 37 Parsel: 14
 Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinden, Murat Karcı, Mustafa ve Zehra Karcı’nın babası, Hacer Karcı’nın eşi, Meryem Çelebi ve Hüseyin Karcı’nın kardeşi, merhum Kamil Demir, Merhum Hasan Demir, Orhan Demir ve Ekrem Demir’in eniştesi, Ömer Karcı vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip Türbe Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 04.08. 2022
Vefat eden: Mesut Önder Tokgöz
Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta: 7 Parsel: 89
Cumhuriyet Mahallesinden, merhume Birsen Tokgöz’ün eşi, Selçuk Ecza Deposu Müdürü Önder Tokgöz, Yüntaş A.Ş’den emekli, Hüsniye Peker ve Afyonkarahisar Belediyesinde çalışan Duygu Tokgöz’ün babası, Maliyede çalışan İbrahim Peker ve Hatice Tokgöz’ün kayınpederi, Elif Peker, Ezgi Tokgöz ve Mesut Tokgöz’ün dedesi, Askeri Fabrikadan emekli, Mesut Önder Tokgöz vefat etmiştir. Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 04.08. 2022
Vefat eden: İhsan BÜYÜKÖZSOY

Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta: 1 Parsel: 68
Cumhuriyet Mahallesinden, merhum Hasan Büyüközsoy ve merhume Hatice Büyüközsoy’un oğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesinde İnşaat Mühendisi Bilal Büyüközsoy ve Afyonkarahisar belediyesinde çalışan Hasan Büyüközsoy’un babası, Ziraat Bankasından emekli Baş Veznedar İhsan Büyüközsoy vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.