Afyon Türk Tv geliyor !!!

TAKİP ET

Afyon'un Yeni Nesil Televizyonu sloganı ile yola çıkan Kaya Medya Grubu çok yakında ekranlarda !!

Afyon'un Yeni Nesil Televizyonu sloganı ile yola çıkan Kaya Medya Grubu çok yakında ekranlarda !!

 

Afyonkarahisar yeni bir Tv Kanalı ile daha buluşuyor. Kaya Medya ailesi Afyon Türk Tv isimli Televizyon kanalında test yayınlarına başladı. 24 Saat kesinitsiz yayında olan televizyon herkes tarafından ilgi görüyor .

 

Kaya Medya yönetimi , öncelikle Afyon Türk Tv şehrimize ve Ülkemize hayırlı olsun dedi. İlk etepta Smart Televizyonlarda bulunan IP TV kanalları listelerinde kendine yer bulan Afyon Türk Tv ,Smart Tv'lerde bulunan Ip Tv uygulaması kullanan tüm izleyiciler tarafından kesintisiz olarak izlenebiliyor. Kanal özellikle yurtdışında bulunan gurbetçiler tarafından yoğun bir şekilde takip edilmeye başlandı. Herkes tarafından yoğun olarak sorulan Afyon Türk Tv Türksattan izlenebilecek mi ? Afyon Türk Tv ileriki zamanlarda Türksat uydusunda da yerini alacak. Başvuru sürecinin başladığını belirten yönetim uydu projemiz biraz zaman alacacak, Bu nedenle www.afyonturktv.com ve www.afyonturk.tv Sitelemizden Hd kalitesi ile takipçilerimiz test yayınlamımızı takip edebiller dedi. 

 

MOBİL UYGULAMASI HAZIRLANIYOR 

Teknolojinin tüm imkanlarından faydalanan Afyon Türk Tv Mobil uygulaması ile Cep Telefonları ve Tabletler de de yerini alıyor. Hazırlanacak uygumama ile Afyon Türk Tv avuçlarınızın içinde de yerini alacak. 

 

STÜDYO HAZIRLIK AŞAMASINDA ARTIK SONA GELİNDİ 

Afyon Türk Tv Stüdyo çalışmalarında da son aşamaya geldi. Modern ve şık stüdyosu ile ekranlarda boy gösterecek olan Afyon Türk Tv stüdyosunda artık son rütuşlar yapılıyor. Ayrıca Afyonkarahisar Kale manzaralı Teras Stüdyosu da tüm hızı ile hazırlanmaya devam ediyor.