Afyon Türk Tv geliyor !!! Ekip toplandı !!

TAKİP ET

Kaya Medya Group ailesi yeri bir proje için toplandı. Radyo Lojik ekibi ile birlikte Altıntaş Köfte Salonunda, Afyon Türk Tv'nin çok yakında faaliyete geçeceğinden ekip bir araya geldi.

Altıntaş Köfte Salonunda düzenlenen toplantıya, İnternet Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uçmak, Radyo Lojik çalışanları ile birlikte, Seçen Ailesi ve Kaya Medya adına İmtiyaz sahibi Kadir Kayışcı katıldı.

Radyo Lojik ve Afyon Türk Tv’nin adına konuşma yapan Kadir Kayışcı şu ifadelere yer verdi;

“Radyomuzun ve yeni açılacak olan Televizyonumuzla alakalı olarak toplandık. Sizinle beraber inşallah ileriye dönük güzel programlar yapacağımıza inanıyorum. Ekibimiz çok güçlü ve güçlenmeye devam ediyoruz. Ekibimize yeni arkadaşlarımızda katılacak. Bunlar Kameramanıyla, Montajcısıyla, Reklamcısıyla, Haber ekibimizle güçlü bir kadro olacağız. Yeni yapılan stüdyomuzun bir tanesini bitirmek üzereyiz, Bir tanesini daha  eğlence programı ağırlıklı olacak, Eğlence ağırlıklı programın stüdyosu bitmek üzere, onun haricinde spor’a daha fazla ağırlık verceğiz, Afyon Sporla alakalı tüm maçları canlı yayın olarakta vereceğiz ve Afyon Spor’a bu kadar yüklenmemizin amacı şu, Afyon Afjet Sporlu taraftarın böyle bir eksikliği var, Afyon Türk Tv’de biz spor’a biraz daha ağırlık vereceğiz, Afyon Spor’u biraz daha güçlendireceğiz.

Afyon Türk Tv öncelikle İP’den yayın yapacak, İP Tv nedir?, bizim şimdi yeni nesil televizyonlarımızın içinde bulunan master İP dediğimiz direk olarak televizyonlarda yüklü, biz zaten İP televizyonlarımızdan girdiğimiz zaman orada yer alacağız, Afyon Türk Tv diye, hemen arkasındanda Türkcell Tv her yerde var, internettede var, biz bunun başvurularını yaptık. Türkcell Tv’de yer alacağız, Onun sonrası Vadofone Tv’de yer alacağız ve internet Portallarının çoğunda yer alacağız. Bunun içinde “Tv bu” var, bunun yazılarını yazdım. Bir yandanda ilk 3 ay için bizim deneme yayınlarımız var, belki daha erkende geçebiliriz ve firekans olayımız var.Biz öncelikle firekans almak yerine, firekans kiralamak daha mantıklı, niye?, Çünkü günümüzde şu anda Türksat bedelleri 120 Milyar civarında bedel ödeniyor her ay, yani bu 120 Milyarı bizim çıkarmamız lazım ki, birde personel giderimiz var, Elektirik su falan filan derken, bunlar topyekün bir meblah yapıyor. Onun için biz öncelikle İP Tv’den 24 saat yayında olacağız, 24 saatlik yayın içerisinde de, Afyon Spor’dan bahsedeceğiz, Afyondaki tüm haberlerden bahsedeceğiz haber merkezimizde, Afyon dışındaki tabiki ulusal basınada yer verceğiz. Ulusal Haberlerin haricine Afyon’da ne olup bitiyor, hepsini ilçelerde olup bitene kadar muhabirlerimizle birlikte bu işi çözeceğiz, haftalık toplantılarımızada ağırlık vereceğiz dedi