AFYON TRAFİK VE YARDIMLAŞMA GRUBU FARK YARATIYOR !!!

TAKİP ET

Sosyal medya ağı olan Facebook üzerinden kurulan Afyon Trafik ve Yardımlaşma grubu kaybolan Kredi Kartının sahibini tam 17 dakika içerisinde sosyal medyadan bulunmasına aracılık etti

Sosyal medya ağı olan Facebook üzerinden kurulan Afyon Trafik ve Yardımlaşma grubu kaybolan Kredi Kartının sahibini tam 17 dakika içerisinde sosyal medyadan bulunmasına vesile oldu 

 

Meydana gelen olayda Ramazan Kale isimli vatandaş yaklaşık 45 bin takipcisi bulunan Facebook grubunda bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda ; Sahipata Mahallesi Ankara yolu üzerinde kredi kartı bulduğunu ilan etti ve kartın sahibinin belirttiği adresten kartı alabileceğini ve tanıyanların şahısa haber vermelerini istedi. 

 

Kaybolan Kredi Kartının sahibi tam 17 dakikada sahibine bu grup sayesinde ulaştı. Ramazan Kale yaptığı bu örnek davranışı ile tüm grup üyelerinden büyük takdir topladı. Kartın sahibi daha sonra özçekim yaparak bu mutluluğunun resminide grupta üyelerle paylaştı . 

 

Bizlerde Afyon Kent Haber ailesi olarak, emeği geçen tüm grup yöneticilerini ve bu örnek davranışa imza atan Ramazan Kale'yi gönülden kutluyoruz. 

 

KAYNAK : Afyon Kent Haber 

RESİMLER : Afyon Trafik ve Yardımlaşma Grubu