Afyon Toki kura sonuçları açıklandı mı?

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 3 bin 100 konut için başvurular tamamlanarak sona erdi ve kura çekimleri için geri sayım başladı.

Afyonkarahisar’da TOKİ sosyal konut kura çekimleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz günlerde TOKİ’den yapılan açıklamaya göre Afyon’da Toki kurasına girmeye hak kazananların listesi açıklanmıştı. Binlerce vatandaş ev sahibi olabilmek için bekliyor. Arama motorlarında; Afyon toki sonuçları, Toki Afyon kura sonuçları, toki başvuruları açıklandı mı gibi kelimeler sıklıkla aranmaya başladı.

TOKİ sosyal konut projesinde yapılan çekilişlerle Doğu ve Güney Doğu’da yer alan illerin kura çekimini gerçekleştirdi. 1-7 Aralık tarihlerinde yapılacak olan çekilişler sonucunda Batı Karadeniz illerinde bulunan konutlar hak sahiplerini bulacak. 

Birçok ilçede sosyal konut yapılacak

Afyonkarahisar’da; Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, İhsaniye, İscehisar, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Sultandağı ilçelerinde ve merkezinde yapılacak sosyal konutlar için kura çekimleri için geri sayım başladı.
Afyon’da TOKİ konutlarının yapılacağı yerler:

Başmakçı: 127
Bayat: 204
Bolvadin: 150
Çay Pazarağaç: 59
Çay Karacaören: 60
Çay: 100
Çobanlar: 157
Dazkırı 2. Etap: 63
Dinar Haydarlı: 136
Dinar Tatarlı: 36
Emirdağ 3. Etap: 316
Emirdağ Gömü: 200
Hocalar: 63
İhsaniye: 50
İscehisar Seydiler: 100
Kızılören: 110
Merkez Beyyazı: 50
Merkez: 191
Sandıklı 5. Etap: 278
Sinanpaşa Güney: 106
Sinanpaşa: 164
Sinanpaşa Kılıçarslan: 94
Sinanpaşa Ahmetpaşa: 80
Sultandağı: 50

Afyon’da toki kuraları ne zaman çekilecek?

Toki etap etap kura çekimini canlı yayınla yapıyor. Birçok şehirde konut sahibi olmaya hak kazananlar belirlendi. Afyonkarahisar’da ise kura çekimlerinin henüz ne zaman başlayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Afyon Kent Haber olarak konuyla ilgili gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

Afyon Toki Afyon toki sonuçları afyon toki kura sonuçları toki afyon kura sonuçları afyon toki başvuru sonuçları afyon toki kura çekimi Afyon haber