Afyon Taş Medrese'de Bayramlaşma yapıldı !

TAKİP ET

AFYON HABER - 2020 yılı Kurban Bayramı dolayısıyla yeni valimiz Gökmen Çiçek ve protokol heyetinin teşrifleriyle Afyon Taş Medrese'de bayramlaşma töreni gerçekleşti.

AFYON HABER - 2020 yılı Kurban Bayramı dolayısıyla yeni valimiz Gökmen Çiçek ve protokol heyetinin teşrifleriyle Afyon Taş Medrese’de bayramlaşma töreni gerçekleşti. 

Bayramlaşmaya Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, CHP Milletvekili Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, protokol üyeleri, siyasi partilerin il başkanları, kurum ve daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Programda protokol üyeleri söz alarak Kurban Bayramı dolayısıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’da sizlerle ilk bayramımı geçiriyorum diyerek başladığı konuşmasında şu ifadeler yer verdi.

Yaklaşık 40 gün önce geldiğim Afyonkarahisar’ın ilçe ilçe, köy köy, sokak sokak her bir köşesini gezmeye gayret gösteriyorum. Hizmet edeceğim Afyonkarahisar'da vatandaşların sorunlarını yerinde görmek için mücadele ediyorum. Gezdiğim yerlerde 40 gün içerisinde gördüm ki; Afyonkarahisar gerçekten potansiyeli olan, vatansever insanlardan oluşan büyük bir kent. Bu kentte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Afyonkarahisar şehitler diyarı bir il. Bu sebeple öncelikle şehit anne ve babalarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Güvenlik güçlerimiz bugün dünyanın her noktasında acı çeken mazlumlara, soydaşlarımıza yardım etmek için görev yapıyor. Güvenlik güçlerimize Allah’tan yardım diliyorum Libya’da, İdlib’te olan güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum. Milletçe kutladığımız bu Kurban Bayramı’nda inşallah bu birlik ve beraberliğimiz sonsuza kadar devam eder. Pandemiden kurtulduğumuz daha güzel günlerde birlik ve beraberlik içerisinde beraber olmak dileğiyle herkesin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Vali Gökmen Çiçek’in konuşmasının ardından buradaki bayramlaşma töreni tamamldnaı.

Bayramlaşma töreninde son durak Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı oldu. Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri jandarma teşkilatının bayramını tebrik etti.