Afyon semaları Türk yıldızları ile şenlenecek

TAKİP ET

Milli Mücadele denince akla gelen kent Afyonkarahisar, Büyük Taarruz 'un 99. senesini kutlamaya hazırlanıyor. Kutlamada Afyonkarahisar semaları Türk yıldızları ile şenlenecek

Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında yürekli ve estetik hareketleriyle izleyenleri gökyüzüne kilitleyen Türk Yıldızları Afyonkarahisar semalarında Afyonkarahisarlılar için uçacak.

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi ‘Türk Yıldızları’ Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri dolayısıyla Afyonkarahisar semalarını şenlendirmeye hazırlanıyor. Dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi takımı olan Türk Yıldızları, 7 uçağın yer aldığı bir gösteri gerçekleştirecek. Yapılacak gösterilerinde 20 ayrı akrobasi hareketi yapan pilotlar Büyük Taarruz Zafer coşkusunu adeta doruğa çıkaracak.



2019 senesinde gerçekleştirdikleri gösterilerde izleyenleri gökyüzüne kilitleyen tarihi Afyon Kalesi ve kentin çevresinde tur atarak Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşuna özel ay ve yıldız figürü çizen Türk Yıldızları, bu senede etkinlikleri renklendirecek. 

Türk Yıldızlarının Afyon gösterisi 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saatler 10:15’te yapılacak. Gösterileri izlemek isteyen Afyonkarahisarlı vatandaşlar evlerinden ya da bulundukları yerden bu müthiş gösteriyi izleyebilecek.
 

türk yıldızları afyon gösteri