Afyon Şehit babaları ve Gaziler'den Emniyet ve BYEGM'ye ziyaret

TAKİP ET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı öncülüğünde Şehit babaları ve Gaziler İl Emniyet Müdürlüğü ve Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

İlk olarak Polis haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyarette Başkan İsmail Kumartaşlı, yönetim kurulu üyeleri, Şehit Babaları ile Gaziler katıldı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü içinde görev yapan Polis memurlarının Polis Haftasını kutlayan Şehit Babası ve Gaziler İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ruhi Çeviren  tarafından ağırlandılar.

 

Ziyarette konuşan Başkan Kumartaşlı, var olan huzur ve güvenin en üst seviyede tutulması için gece gündüz demeden çalışan fedakâr tüm Polislerimizin Polis haftasını kutladığını söyledi.

 

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretin ardından Başkan Kumartaşlı ve beraberindekiler Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Münire Şerife Burcu’yu makamında ziyaret ettiler.

 

Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarette İl Müdürü M.Şerife Burcu, Başkan Kumartaşlı ve yönetimine üstün başarılarının devamını diledi.