Afyon Sahipata Spor Salonu hızla tamamlanacak!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sahipata Mahallesi'ndeki Kapalı Spor Salonu inşaatının tamamlanması konusu ile alakalı Gençlik Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu'nun her türlü desteği vereceğini müjdeledi.

Sahipata Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu inşaatına 10 milyon TL kaynak aktarılacak 

Hafta sonu bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere şehrimize gelen Gençlik Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na Kapalı Spor Salonu inşaatıyla alakalı dosya hazırladıklarını ifade eden Zeybek Başkan inşaatın tamamlanması konusu ile alakalı 10 milyon TL gerekliliğini ve kısa vakit amacıylade bakanlık aracılığıyla ihaleye çıkılacağını söyledi.

Bakan Kasapoğlu’nun inşaatın tamamlanması konusu ile alakalı her türle desteği vereceğini ifade eden Zeybek Başkan; “Bizden önceki dönemde yapımına başlanmış olan ve yüzde 40 oranında sonuçlanmış Sahipata’daki spor salonu inşaatını ekip arkadaşlarımız ile bir arada inceledik. Geçtiğimiz hafta sonu şehrimize teşrif eden Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bizzat konuyu ilettim. Kendisi sağolsun parasal anlamda bu inşaatın tamamlanması amacıyla her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Allah izin verirse Bakanlık aracılığıyla ihale en kısa vakitte başlayacak.Afyonkarahisar’ımıza uygulanan ve yapılacak her türlü yatırımın takipçisiyiz” dedi.