Afyon Ptt, Cumhuriyetimizin 95.yaşını kutladı

TAKİP ET

Aydınlık geleceğimizin en büyük teminatı olan Cumhuriyetimizin 95. yaşını kutladığımız bu mutlu günde Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) olarak gururlu ve heyecanlıyız.

 

Her daim içinde bulunduğu çağın şartlarına göre kendini yenileyen ve tam 178 yıldır ülkemize kaliteli hizmet sunan posta teşkilatımız, Cumhuriyet’ in temellerini oluşturan milli birlik ve beraberliğin kurulmasında ve yaşatılmasında da pay sahibi olmaktan kıvanç duymaktadır. Türkiye’ nin yaklaşık iki asırlık çınarı PTT’ miz, başta bağımsızlığımızı müjdeleyen Kurtuluş Savaşı olmak üzere bu eşsiz toprakları vatan kılmak için verilen tüm şanlı mücadelelerin bizzat tanığı ve en büyük destekçisi olmuştur. İstiklal uğrunda bütün imkanları seferber ederek milletin yanında yer almış bir kurum olarak, milli ve yerli değerlerimize sahip çıkmayı her şeyin üstünde tutuyor, geçmişimizden aldığımız güçle gelecek vizyonumuzu harmanlayarak vatandaşlarımıza kaliteli, yerinde hizmetler sunuyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Cumhuriyet’ i bize emanet eden ecdadımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum.