AFYON MUHTARLARI KAHVALTIDA !!

TAKİP ET

AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın uzun süren girişimleri, Vali Mustafa Tutulmaz'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde yaptığı öneriyle tek çatı altında birleşen Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Karayolları Parkı'nda kahvaltıda biraya geldi.

AFYONKARAHİSAR  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa,  Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür V. Ahmet Gök, ve Afyonkarahisar merkez, belde ve köy mahalle muhtarlarının katıldı. Programın konuşmasını Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Şengül Neşe Yılmaz yaptı.

 

“VALİMİZ VE BAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUM”

        Muhtarların tek bir dernek çatısı altında toplanması konusunda kendilerine destek olan Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a şükranlarını sunan Yılmaz, “Muhtarlarımız ilimizde iki farklı dernek tarafından temsil ediliyordu. Ancak yıllardır bu iki derneğin birleşmesini sağlayamamıştık. Bugün iki derneğimizin tek dernek çatısı altında toplandığını duyurmak, bundan sonraki süreçte ilimizde bulunan tüm muhtarlarımızı bu dernek çatısı altında toplamak, muhtarlarımızı tek bir çatı altında temsil edeceğimizi ilan etmek amacıyla toplanmış bulunuyoruz” dedi.