Afyon MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan mazbatayı aldı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisinin 13. Olağan Afyonkarahisar kongresinde yeniden il başkanlığına seçilen Mehmet Kocacan ve yönetimi mazbatasını aldı. Başkan Mehmet Kocacan, il kongresinde kendine destek olan tüm partililere ve kongreye katılanlara teşekkür etti.

Yönetim kurulu üyeleri ile beraber il seçim kuruluna gelen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, ve birlikteindeki yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldılar.

Başkan Kocacan, “Hafta sonunda gerçekleştirdiğimiz toyumuz ile yeniden bu kutlu davaya hizmet etmek adına mazbatamızı aldık. Öceki yönetimimize tekrar burdan teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle beraber 2023 hedefleri için hep birlikte bu yola çıktık. Cumhur İttifakı anlayışla Bilge Liderimizin siyasi düşüncelerden asla ayrılmadan hizmet edeceğiz. Ayrıca, seçim boyunca yardımlarını bir an eksik etmeyen başta MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, yönetim kurulumuza, yeni yönetimimize, ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine,  belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, tüm delegelerimize, Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül veren bütün dava arkadaşlarımıza en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Durmadan yılmadan tüm ekibim ve teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyor. Kongremizin ve neticesinin bize, MHP’ne ve İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene" ifadelerinde bulundu