Afyon'lu doktor Adnan Çetin Koronavirüs'e yenik düştü

TAKİP ET

Afyon'lu Doktor Adnan Çetin ara verdiği tıp fakültesine 25 yıl sonra dönmüş ve mezun olduktan sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde göreve başlamıştı. Acil Servis Doktoru Doktor Adnan Çetin, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.  

Afyon'lu Doktor Adnan Çetin'in vefat haberi hastanenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile açıklandı .

Hastane tarafından yapılan paylaşımda Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizin özverili çalışanlarından Acil Servis Hekimlerimizden Dr. Adnan Çetin, 39 gündür mücadele verdiği Koronavirüs ( Covid-19) a yenik düşerek Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyor, sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

ADNAN ÇETİN SADECE 6 AY DOKTORLUK YAPABİLDİ
Hayatı zorluklarla geçen ve yıllar önce Afyon’dan İzmir’e taşınan Adnan Çetin tıp fakültesini bıraktıktan sonraki zamanda her türlü işi yapmıştı. Okulu bitirdikten sonra sadece 6 ay sadece doktorluk yapabildi.

DEDESİDE 3 AY ÖNCE KORONADAN ÖLDÜ
Adnan Çetin, dedesini de 3 ay önce Kovid-19'dan kaybetmişti. Dr. Adnan Çetin, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyken ara verdiği eğitimine 25 yıl sonra dönmüş, mezun olduktan sonra 4 Mayıs 2020'de Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde göreve başlamıştı.

Çetin'in İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybettiği ve cenazesinin İzmir'de son yolculuğa uğurlandığı öğrenildi.

AFYON’LU DOKTOR ATV'DE MİLYONLARI KENDİNE HAYRAN BIRAKMIŞTI
Adnan Çetin, 2017 yılında ATV'de yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasına katılarak hayat hikayesini tüm Türkiye ile paylaşmıştı



adnan çetin adnan çetin kimdir adnan çetin kim milyoner olmak ister adnan çetin doktor afyon haber