Afyon Lokumu Mehmetçiğe moral olacak

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın da operasyona tam destek verdiğini açıklayan Afyonkarahisar'lı vatandaşlar Afyonkarahisar'dan gidecek lokumların Mehmetçiğe moral olmasını diledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'ya yönelik düzenlediği Zeytin Dalı operasyonuna Afyonkarahisar iş dünyasından da destek var. Afyonkarahisar'dan Mehmetçik'lere lokum gidecek

Lokum Atölyesi markasıyla gönderilen lokumlar için bugün bir tören düzenledi. Törende işletme çalışanları ve işletme sahipleri hazır bulundu. Türk bayrağı ile uğurlanan lokum TIR'ı Afrin'e gitmek üzere yola çıktı. Ogaş çalışanları da ellerinde Türk bayrakları ile lokum TIR'ını uğurladılar. 

Lokum Atölyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Allah’ım dinimiz,vatanımız, milletimiz, devletimiz, ezanımız için dahili ve hariçi vatan hainleri ile mücadelede cümle güvenlik güçlerimiz ve şanlı Türk ordumuz için Zeytin dalı Afrin operasyonunda görev yapan mehmetçiklerimize dualarla lokum göndermeyi nasip ettin. Hamdolsun
Yarabbim sebep olan ve emeği geçenlerden razı ol.

Şanlı Türk ordumuzu ve cümle güvenlik güçlerimizi Afrin başta olmak üzere tüm mücadelelerinde sen muzaffer eyle yarabbim"

Diger yandan bütün lokum kutularının üzerinden Türk bayrağı olması da dikkatlerden kaçmadı

afyon afyon haber mehmekçik afyon lokum atölyesi