Afyon Lisesi Mezunları 50. Yıl Buluşması yarın

TAKİP ET

Afyon Lisesi Mezunları 50. Yıl Buluşması yarın gerçekleşecek. Yarım asırlık çınarlar Afyonkarahisar'da toplanıyor.

Türkiye’nin en köklü liselerinden olan Afyon Lisesi’nin mezunları okuldan ayrıldıktan 50 yıl sonra tekrar aynı çatı altında bir araya gelecek. Ellinci mezuniyet yılıyla ilgili olarak Afyon’da üç günlük bir etkinlik düzenlendi.

 

Etkinlik programı çerçevesinde 5 Nisan 2018 Perşembe günü saat 20.30’da Akrones Thermal Hotel’de mezunlar bir araya gelip hasret giderecek, anılarını paylaşacak.

 

6 Nisan Cuma günü saat 19.30’da aynı mekânda bir gala yemeği verilecek. 7 Nisan Cumartesi günü de Afyon Lisesi ziyaret edilecek ve şehir turu yapılacak.

 

Etkinlik düzenleme kurulunda Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Ecz. Türkân Özbay, Dr. Mehmet Emin Büyükerkmen, İnş. Müh. Yılmaz Kasap, Av. Orhan Şapçı, Celâl Başpınar ve Raif Somer yer alıyor.

 

Düzenleme Kurulu adına bir açıklama yapan İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Afyon Lisesi’nin 1967-1968-1969 dönemi mezunlarını yarım asır sonra bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “halen hayatta olan değerli öğretmenlerimizi de bu etkinliğe davet ettik. Sağlık durumu uygun olanların katılmasından büyük memnunluk duyuyoruz. Aynı dönemlerde okulda, sınıfta, bahçede bir arada olduğumuz arkadaşları yeniden görecek olmak bize ayrı bir heyecan veriyor” dedi.