Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrencisi Tekin Yeşilay Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Tekin Yeşilay, elim bir kaza sonucunda hayatını kaybetti. Merhum öğrencinin cenaze namazı 12 Ağustos Cumartesi günü öğle namazından sonra Paşa Camiinde kılınacak.

Afyon Kocatepe Üniversitesi, bir öğrencisini kaybetti. Üniversitenin Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Tekin Yeşilay, elim bir kaza sonucunda hayatını kaybetti.

Acı haberi duyuran Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakaş, yaptığı açıklamada, "Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi personeli Bülent Yeşilay'ın oğlu, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf öğrencimiz Tekin Yeşilay'ı elim bir kaza sonucunda kaybettik. Üzüntümüz tarifsizdir. Merhum öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, arkadaşlarına ve camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

Tekin Yeşilay'ın cenaze namazı ise 12 Ağustos 2023 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Afyonkarahisar'daki Paşa Camii'nde kılınacak. Öğrencinin ani ve erken kaybı, üniversite camiasını derin bir üzüntüye boğarken, merhuma rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

afyon kocatepe üniversitesi Tekin Yeşilay Bülent Yeşilay Tekin Yeşilay kaza Afyon haber Afyon haberleri cenaze ilanları