Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunlarının sergisi açıldı

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Sinema ve Televizyon Bölümle...

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Sinema ve Televizyon Bölümleri tarafından düzenlenen Mezuniyet Sergisi, sanatseverlerle buluştu. Sergi, AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlendi ve 23 Haziran tarihine kadar açık kalacak.

Serginin açılışı, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara'nın yanı sıra Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Yunus Otursun, Bölüm Başkanları, öğretim elemanları, öğrenciler ve Afyonkarahisarlı sanatseverler tarafından katılım gördü.

Resim Bölümü öğrencilerinin farklı tekniklerle üretilen çalışmaları, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin farklı ölçeklerde hazırladığı maket ürün tasarımları ve Sinema ve Televizyon Bölümü son sınıf öğrencilerinin fotoğraf ve video projeleri gibi toplam 59 yapıt beğeniye sunuldu.