"Afyon Kent Haber" Tescillendi

TAKİP ET

Afyonkarahisar ilinde 8 yıldır yayın yapan Afyon Kent Haber Türk Patent ve Marka Kurumu başvuru sonrası tescillendi.

Türk Patent ve Marka Kurum Başkanı Cemil Başpınar, tarafından Afyon Kent Haber markası onaylandı.

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Afyon Kent Haber markası 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında, 06.09.2022 tarihinden itibaren 10 yıl süreyle korunmak üzere, 27.02.2023 tarihinde tescil edildi.

Afyon Kent Haber Marka Tescil belgesi elektronik ortamda Kale Film Yapım bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Afyon Kent Haber imtiyaz sahibi Mustafa Şengül'e takdim edildi

Afyon Kent Haber imtiyaz sahibi Mustafa ŞENGÜL: " Afyon Kent Haber adında basın hayatına bundan 8 yıl önce başladığımız bu mecrada, sürekli kendimizi geliştirmek ve bir adım daha büyütmek adına çabalar sarf ettik.  Her zaman doğruyu savunduk. Gerçeği hedef bildik. Hiçbir zaman aynı kalmadık. Gelişen teknolijiye ayak uydurmak için çaba sarf ettik. Okuyucularımıza yanlış haberler sunmadık. Milyonlarca sayfa görüntülemesine ulaştık. Verdiğimiz emeğin karşılığını başarımızla aldık. Çünkü bizler bunları yaparak Afyon Kent Haber ailesi olduk. Yaklaşık 8 yıldır Afyon Kent Haber'i daima güncel, anlık haberlerle ayakta tutuyoruz. 8. Yılımızda markamızı almak bizleri ayrıca mutlu etti. Emeği geçen Afyon Kent Haber destekçilerine,  Afyon Kent Haber yazarlarına ve editörlerine, aileme, meslektaşlarıma ve bizim ayakta durmamız için tanıtım yapan herkese teşekkür ederiz."dedi.

Afyon Kent Haber Afyon haber Marka tescili Haber sitesi marka tescili Afyon haberleri Afyon son dakika