Afyon Kent Haber, Sakatlar Derneğini ziyaret etti !

TAKİP ET

‪Afyon Kent Haber Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Afyonkarahisar şubesi başkanı Faruk Özkara'yı dernek ofisinde ziyaret etti

‪Afyon Kent Haber , Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Afyonkarahisar şubesi başkanı Faruk Özkara'yı dernek ofisinde ziyaret etti 

Afyonkarahisar'ın en çok tıklanan haber sitelerinden olan Afyon Kent Haber , genel yayın yönetmeni Mustafa Şengül ve Haber editörü Mesut Arslan ile beraber Başkan Özkara ile görüş alışverişinde bulundu.

Şengül, gerçekleşen ziyarette şu ifadelere yer verdi. 

Toplumun ayrılmaz bir parçasını oluşturan engelli vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları güçlükleri yakından takip ediyoruz. Gerek haber sitemiz , gerek radyo istasyonlarımız ve tüm medya ağımız olarak engelli vatandaşların her zaman yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın seslerini daha rahat duyurabilmek adına elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz dedi. 

Afyon Kent Haber editörlerinden Mesut Arslan "Engelli olmak fiziksel eksiklik değil, mücadele azmi ve başarılarından ders almamızı gerektiren ayrıcalıklı birey olmaktır. Önemli olan öncelikle düşüncelerimizdeki engelleri ortadan kaldırmaktır. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama etkin katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, kaliteli yaşam sürebilmeleri hususunda yardımcı olmak, aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur. Afyonkarahisar Sakatlar Derneği Başkanı Faruk Özkara'ya başarılı çalışmalarından dolayı hem de ziyaretimize gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZKARA'DAN AFYON KENT HABER' E TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara'da engellilere vermiş olduğu desteklerden dolayı tüm Afyon Kent Haber ailesine teşekkür ediyorum dedi. . 

Mustafa Şengül ve Mesut Arslan ziyarette dernek üyeleriyle de bir süre sohbet etti, bazı konularda istişarelerde bulundu.