Afyon Kent Haber Android uygulaması yayında!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da son dakika haberleri artık Afyon Kent Haber ile anında cebinize geliyor. Afyon Kent Haber'in Android yazılımlı telefonlara özel mobil uygulaması yayına girdi.

Afyon'da 'Kentinizden Haberiniz Olsun' sloganı ile yayın yapan Afyon Kent Haber okuyucuların haber alma özgürlüğüne yenilik katmaya devam ediyor. Afyon Kent Haber Android Mobil Uygulama yayına girdi. Akıllı telefon ve tabletlerinizden Google Play’e girerek uygulamamızı indirebilirsiniz.

Afyon Kent Haber Android Mobil Uygulama

Özellikle son dönemlerde haberlerin en çok takip edildiği yerlerden birisi hiç şüphesiz sosyal medya ağları ve akıllı telefonlar.

Resmi uygulaması geçtiğimiz haftalarda yayına giren Afyon Kent Haber’in bu uygulama ile birlikte takipçilerine; Son dakika Afyon haberleri, Afyon’la ilgili özel haberler, genel Afyon haberleri, Ege Bölgesi haberleri ve ülke genelinde yaşanan tüm önemli gelişmeleri, özel fotoğraf ve videolar, spor, köşe yazarları, 24 saat yayın yapan bünyemizde barındırdığımız Canlı tv, anket gibi bilgileri tek bir pakette sizlere sunuyor.

Uygulamayı indiren kullanıcılarımıza son dakika Afyon haberlerini bildirim olarak telefonlarınıza ve tabletlerinize gönderiyoruz. 

Android platformları için yayınlanan uygulamamız çok kısa bir süre içerisinde İOS kullanan takipçilerimiz için de yayına gireceğini duyuruyoruz. 

ANDROID CİHAZLARA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN