Afyon Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali vefat etti!

TAKİP ET

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nice canları bizden almaya devam ediyor. Afyonkarahisar Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali Koronavirüs ( Covid-19) sebebiyle hayatını kaybetti.

Muhtar Karaali’nin geçtiğimiz günlerde eşine ve kızına yapılan Covid-19 testi pozitif çıkmıştı. Rahatsızlığını sosyal medyada paylaştığı mesajla duyuran Ahmet Karaali'den maalesef üzücü haber geldi.

Evlerinde karantinaya alınan Karaali ailesi, sosyal ağ hesabından: “Tüm kurallara uymamıza rağmen eşimin, benim ve kızımın Covid-19 testi pozitif çıktı. Şu anda evimde karantinadayız. Sizlerden dua ve desteklerinizi bekliyorum. Sizler de kendinize dikkat edin. Bu işin şakası yok” mesajını paylaşmıştı.

Tedavisi devam ederken Karaali'den acı haber geldi. Afyonkarahisar Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali yakalanmış olduğu Covid-19 hastalığına yenik düşerek bugün vefat etti.  Bizlerde Afyon Kent Haber olarak Muhtar Ahmet Karaali’ye Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine, sevenlerine ve Muhtarlar camiasına başsağlığı dileriz