Afyon İYİ Parti'den Konak'a ziyaret

TAKİP ET

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet Esnaf Odaları Başkanı A. Kadir Konak'ı Makamında ziyaret etti.

Son günlerde gerek protokol, gerekse Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ederek ülke gündemi hakkında ilk ağızlardan Bilgi alan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ziyaretlerine devam ediyor.

Mısırlıoğlu’nun Esnaf Odaları Birliği Başkanı A. Kadir Konak’ı ziyaret ederek gündemi değerlendirdiler. Ziyarette İYİ Parti Divan Kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclisi Üyeleri vardı. Ziyarette ESOB Başkanı Konak odalarının çalışmaları hakkında geniş Bilgi verirken, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise, pandomiden dolayı esnafın durumunun çok kötü olduğunu ve bu konuda Genel Başkanımız Sayın Akşener’in sürekli Meclis kürsüsünden dike getirdiğini söyledi.

Başkan Konak ise, son günlerde gerçekten esnaf ve sanatkarların zor günler geçirdiğini belirterek, en çok kahveci esnafın durumunun zor olduğunu söyledi. Ziyarette ESOB 2. Başkanı Atila Kocabaş’da hazır bulundu.