Afyon İtfaiye Müdürlüğüne Minikler 'den ziyaret

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile beraber İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 307. Yılı dolayısıyla İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Zeybek İtfaiye Müdürlüğümüzü AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile eş güdümlü ziyaret ederek, teşkilatın çalışmalarına dair Müdür Cem Kasapoğlu’dan veriler aldı.

İtfaiye personeli ile bir araya gelen heyet, geçen aylarda ülkemizin değişik illerinde ve yerlerinde çıkan yangınlarda büyük bir çaba harcayan itfaiye personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Mehmet Zeybek, itfaiye teşkilatının canları pahasına her türlü acil halde vazife yaptığını söyledi. Zeybek Başkan şu şekilde konuştu; “Canları pahasına, her türlü acil halde vazife yapan kahraman itfaiyecilerimizin İtfaiyecilik Haftası kutlu olsun. Kahraman itfaiyecilerimizin her vakit yanındayız. Cenab-ı Allah ilimizi, ülkemizi felaketlerden korusun. Çalışan arkadaşlarımızı kazadan beladan muhafaza etsin, sıhhat afiyet versin. Her an tehlikeler ile karşı karşıyalar. Zorlu bir vazife icra eden itfaiye personelimize vazifelerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

MİNİKLER İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ
Panda Kreş ve Gündüz Bakım evi öğrencileri de kahraman itfaiyecileri yalnız bırakmadı. İtfaiye müdürlüğümüzü gezen öğrencilere İtfaiye Müdürümüz Cem Kasapoğlu ve itfaiyecilerimiz aracılığıyla veriler verildi. Kasapoğlu’nu can kulağı ile dinleyen, küçücük öğrenciler merak ettikleri soruları yönelttiler