Afyon İdman yurdu Kadın Futbol Takımı Letonya ile karşılaşacak

TAKİP ET

Letonya milli takımı ile Antalya'da  hazırlık maçı yapacak Afyon idmanyurdu Kadın Futbol Takımı'nın teknik direktörü Fatih Çakmak "Biz hazırlıklarımızı yapmaya devam edeceğiz. Liglerin başlamasını bekliyoruz " dedi.

Afyon idmanyurdu bayan futbol takımı 19 Mart Cuma günü Letonya bayan milli takımı ile gerçekleştireceği maçların hazırlıklarını Spor Kompleksi'nde sürdürüyor.

Teknik direktör Fatih Cakmak yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin sonrasında topla çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcuların keyifli oldukları gözlemlendi.



Teknik adam Fatih Çakmak çalışmalarına bütün süratiyle devam ettiklerini  ve bundan sonra liglerin başlaması gerektiğini  söyledi. Bu kapsamda hazırlıklarını yaptıklarını dile getiren Çakmak "Uzun süreden beri çalışmalar sürüyor. Liglerin başlamamış olması bizleri hayli üzüyor. Futbolcularımız liglerin başlamasını dört gözle bekliyor. Bu yüzden bizde hazırlık maçlarına yöneldik. Antalya ve Ankara'da iki mühim maç yaptık. Şimdi ise Letonya bayan milli grup ile Antalya ilinde bir hazırlık maçı gerçekleştireceğiz. Letonya'nın diger oynadığımız rakiplere  göre daha kuvvetli bir rakip .Burada oyuncularımızın performansını görmek çok mühim. İyi neticeler alacağımızı düşünüyoruz. Ona göre hazırlandık."ifadelerini kullandı