Afyon Hisar Gazetesine ziyaret !!

TAKİP ET

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve partililerle birlikte Hisar Gazetesi'ni ziyaret etti

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, kadın kolları Başkanı Ferda Ertür ve teşkilat mensupları ile birlikte Hisar Gazetesi’ni ziyaret etti. AK Parti Heyetini, Hisar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Dilek, TVDEN Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Abdioğlulları, Hisar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hayati Kanat ve gazete çalışanları karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hisar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Dilek, 31 Mart’ta yapılancak yerel seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için hayırlar getirmesini dileyerek, Mehmet Zeybek’in her daim yanında olduklarını belirtti.

 

“Gönül belediyeciliğini bire bir uygulayacağız”

 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ise Hisar Gazetesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, “Genelde Afyon basını öyle. Hepsine biz sizin aracılığınızla ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Mesele Afyon meselesi, Afyon’a nasıl daha güzel hizmet edebiliriz onun gayretindeyiz. Allah razı olsun Burhanettin Bey bizim belediye başkanımız. Yaptığı hizmetleri inşallah yeni dönemde arttırarak devam ettirme düşüncemiz var. Yarım kalanları da tamamlamak boynumuzun borcu. Söz verilen projeler aynen devam edecek. Geziyoruz, dolaşıyoruz halkta bir sıkıntı görmüyoruz. Şuana kadar yapmış olduğumuz ziyaretlerde olsun, gezilerde olsun biz bir sıkıntı görmedik. Biz 5 yıldan 5 yıla halkın içine giren insan değiliz. 1967’den beri İmam Hatip’e başladığımız andan itibaren, sadece üniversite hayatımızda dışarıda kaldık. Onun haricinde devamlı 7/24 halkımızın içindeyiz. Onların çekmiş olduğu sıkıntıları bire bir yaşayan insanlarız. İnşallah halkımız yetki verirse 31 Mart’tan itibaren de, problemleri mahallinde dinleyerek, teşkilat üyelerimizle beraber mahallinde çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. İstişareye çok önem vereceğiz. Zaten partimizin de bu seçimde ana sloganı ‘ Gönül Belediyeciliği.’ Gönül Belediyeciliğini bire bir uygulamayı hedefliyoruz inşallah” dedi.

 

“Halk memnuniyetini ifade ediyor”

 

Ziyaret ettikleri mahalle ve ev ziyaretlerinden büyük destek gördüklerini belirten Zeybek, “Akşam bir mahallemizdeydik. Bizi tekrar aradıklarında buradan yüzde 90 destek dediler. Daha önce gitmiş olduğumuz ev toplantılarında da Dörtyol Mahallesindeki TOKİ’de sıkıntı varmış. Telefonla ilettiler arkadaşlar. Bunu yetkililere ilettiğimizde yetkililer de geldi. Dörtyol TOKİ’de toplantı yaptık. Toplantı çok verimli oldu. Peşinden Kanlıca TOKİ’dekiler aradılar orada da toplantı yaptık. Yapılan toplantılardan da halk memnuniyetini ifade ediyor” dedi.

 

“İktidarda olmanın faziletleri”

 

Projelerde Bakanlardan destek aldıklarını belirten Zeybek, “Adaylığımız açıklandıktan sonra Ardalık ayında Kültür ve turizm Bakanımızı ziyaret ettik. Kültür ve Turizm Bakanımızdan maddi bir destek aldık. Yine Gençlik ve Spor Bakanımızdan Sahipata’da yapılan kapalı Spor salonu yarım kalmıştı, onu tamamlama sözü aldık. Motokros Şampiyonasıyla alakalı ciddi bir destek verdi kendisi. Yine Afyon’a 4 veya 5 okula spor salonu yapma sözü verdi. Spor tesislerinin içine Spor Meslek Liseleri yapılma sözü verdi. Hatta Sayın Belediye Başkanımız Afyon’da spor lisesinin olduğunu ifade ettiğinde biz tesislerin daha aktif kullanılması için spor lisesinin tesislerin içinde olmasını düşünüyoruz dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanımız geldi. Kentsel dönüşümü bizde söylemiştik, Sayın Vekillerimizle beraber takipçisi olacağını, destek vereceğini söyledi. İlk etapta Dörtyol TOKİ’nin orada hazineye ait bir arazi varmış, oraya 750 konutluk inşaat başlama sözü verdi. Yine İmaret’in arkasına ve Mısri bölgesine millet bire bir görsün, mağdur olmasın diye 500’er Kentsel dönüşüm Projesi çerçevesi içerisinde TOKİ Konutunun başlaması gerektiğini söylediler. Bunlar iktidarda olmanın faziletleri. İlerleyen günlerde herhalde değişik bakanlarımızda gelecekler yapmak istediklerimizi, düşündüklerimizi, Afyon’a kazandırmak istediklerimizi kendilerine ilettiğimizde inşallah olumlu desteklerimizi alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

“Diğer adayların ayağı yere basmayan projeleri var”

 

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven’de diğer adayların ayağı yere basmayan, internetten seçilmiş projelerinin olduğunu belirterek, “31 Ocak 2019 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Başkanlığında yaptığımız Aday Tanıtım toplantısında manifestomuz açıklanmıştı. Manifestonun açıklanmasına kadar Sayın Mehmet Bakanımızı da, bizde sahadaydık. Normal şartlarda 1 Şubat itibariyle start verildi ama biz yaklaşık 20 gündür tüm Afyonkarahisar’da çalışıyoruz. 1 Şubat’ta fiilen başladık ve ilk olarak ta basın mensuplarını ziyaret etmek istedik. Basının önemini çok iyi biliyoruz. Özellikle 15 Temmuz gecesi basının önemi çok ortaya çıktı. Bizde ilk resmi ziyaretlerimizi basınla başlamak istedik ve çalışmalarımıza başladık. Mehmet Bey ciddi bir şekilde hem Gönül Belediyeciliği anlamında hem de hizmet belediyeciliği anlamında çalışmalara devam ediyor. İnşallah yakın zamanda animasyon şeklinde projelerimizi açıklayacağız. Toplumdaki diğer adaylara baktığımız zaman maalesef ayağı yere basmayan, internet köşelerinden seçilmiş, başka illere uygulanan ama Afyon’da uygulanması pek mümkün olmayan teras kattır gibi, hava balonu gibi. Bunlar Afyonkarahisar’da merkez için söylüyorum. Afyonkarahisar’da hava balonunun uygulanabileceği Frig Vadimiz var, orada uygulanabilir. Ama merkezde bunun uygulanması için büyük ve geniş alanlar lazım. Bunlar internet köşelerinden ‘ben yaptım oldu’ mantığıyla yapılan projeler, alıntı projeler. Biz özellikle ayağı yere basan projeler. Afyonkanahisar’ı götürecek, kültürde önemli, sanatta önemli ama öncelikle halkımızın memnun olacağı, gönlünün rahat edeceği, hizmetin ayağına gideceği, sonrada kültürle, sanatla iç içe bir belediyecilik inşallah yapacağız. Değer üreten belediyeciliği Sayın Cumhurbaşkanımız özellikle vurguladı. Afyon’da da değer üreten özellikle Mevlevi Camii gibi, Ulu Caminin etrafındaki evler gibi, oradaki konaklar gibi Sayın Çevre Bakanımızın geldiğinde de söylediği gibi hemen hızlı bir şekilde başlayıp inşallah oraları da Afyon’un kültürüne katacağız. Afyon’un değerleri belli; sucuğudur, kaymağıdır, lokumudur. Bunları daha çok öne çıkartıp, daha çok düz gün bir şekilde üretimini sağlayıp inşallah tüm hemşehrilerilerimize, tüm Türkiye’ye bunu geniş bir şekilde tanıtmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Haber: Hayati Kanat'ın Haberi