Afyon Güney seçim sonuçları merakla bekleniyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesi Güney Beldesi seçim sonuçları herkes tarafından merakla beklenmeye başladı. Afyon Güney Beldesinde Belediye Başkanı kim oldu?  Bu sorunun cevabı herkes tarafından merakla bekleniyor. 

Güney’de belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimi yapılması kararı alınmıştı. Beklenen gün geldi ve Güney bugün seçimini yapıyor. Afyon'da olduğu gibi tüm Türkiye'de de Afyon Güney seçim sonuçları merakla bekleniyor

2014 senesinde  nüfusu 2 binin altında olduğu için kapatılan ancak daha sonra hukuki süreç  ile birlikte tekrar belde statüsüne geçen Afyonkarahisar’ın Güney beldesinde halk sandık başına gitti ve seçimini yapıyor. Yapılan açıklamada 1830 seçmein 8 sandıkta oy kullanacağı duyuruldu.

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde bugün seçim heyecanı yaşanıyor. Aylardır siyasilerin uğrak yeri haline gelen Güney’de 8 partinin adayı yarışıyor. 

AFYON GÜNEY BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI  
AK Parti - Erol Karabacak,
CHP - Faruk Özkan,
İYİ Parti - İsmail Enes Kamburoğlu,
Saadet Partisi - Hamza Gümüşkanat,
Büyük Birlik Partisi - Süleyman Çağlar,
Yeniden Refah Partisi - Ayşe Karakaya,
Gelecek Partisi - Osman Aydepe,
Türkiye Komünist Partisi - Sunay Akarsu aday oldu

GÜNEY SEÇİMLERDE SANDIK'TA KİMLER GÖREV YAPIYOR
Bugün yapılan seçimde sandıklarda yapılan son genel seçimde ilk 5’de bulunan AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP ve Saadet Partisi’nden sandık görevlileri görev alıyor

GÜNEY SANDIĞA ERKEN SAATLERDE GİTMEYE BAŞLADI
Vatandaşlar sabah erken saatlerde oylarını kullanmak için sandık başına gitmeye başladı. Başlayan seçimde oylarını kullanan vatandaşlar hayırlı olsun dileklerini iletirken, oy kullanma işlemine belde sakinlerinin oy kullanmaya erken saatlerden itibaren gelmesi dikkatlerden kaçmadı. 

GÜNEY SEÇİMLERİNDE KAÇ KİŞİ OY KULLANIYOR
Güney İlkokulu’nda kurulan 8 sandıkta toplam 1830 seçmen oy kullanacak. Oy kullanma işlemi akşam 17.00’a kadar devam edecek.

Seçim bölgesinde Sinanpaşa’ya bağlı Jandarma ekipleri de seçimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için bölgede güvenlik önlemleri aldı.

SON DAKİKA : Afyon Güney seçim sonuçlarında gelen ilk bilgilere göre AK Parti'nin adayı Erol Karabacak 1021 oy aldı. Büyük Birlik Partisi'nin adayı Süleyman Çağlar ise 504 oy aldı. Afyon Güney beldesinde şu anda AK Partililer kutlama yapmaya başladı.

afyon güney seçim sonuçları afyon güney belediyesi seçim sonuçları afyonkarahisar güney kasabası seçim sonuçları