Afyon Deniz Feneri kullanmadığınız eşyalarınıza talip oluyor !!!

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl Afyonkarahisar'da temsilciliğini açan Afyon Deniz Feneri Derneği yardımseverlerin desteği ile kullanılmaya uygun 2.El ve sıfır eşyalarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Türkiye'de ve Dünyada tam 41 ülkenin yüzünü güldüren Deniz Feneri Derneği yeni bir çalışmaya daha imza attı.

İhtiyaç sahibi ailelere nakit, gıda, giyim, eğitim, barınma, sağlık, yakacak gibi konularda acil ve sürekli yardım sağlayan Deniz Feneri Derneği bu seferde eşyalarınıza talip olarak yoksulların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
 
Deniz Feneri Derneği Afyonkarahisar temsilcisi Doğan SELÇUK tüm yardımseverleri bu kampanyaya destek vermelerini istedi. FİTRE, ZEKAT, ADAK, KURBAN, AKİKA Bağışlarının yanında kullanılmaya uygun 2.El ve sıfır eşyalarınıza talibiz dedi. SELÇUK , adresimiz şehir merkezinde olması nedeni ile bizlere yardımseverlerimiz rahatça ulaşabilirler, bunun mümkün olmaması halinde telefon ile temsilciliği arayabilirler dedi. 
 
Deniz Feneri Derneği Afyon Temsilciliği Adresi :
Marulcu Mahallesi Hacı Fellahi Sokak ( Endüstri Meslek Lisesi karşı aralığı )
No:9 Merkez/Afyonkarahisar
Telefon : 0 272 212 10 60
 
Doğan Selçuk, yardımseverlerimiz Tahsilat ekranlı bankalara gidip hesap numarası vermeden sadece Deniz Feneri ismini vererek yada aşağıdaki hesap numaralarımıza bağışta bulunabilirler dedi.

Haber : Afyon Kent Haber