Afyon Demirspor'da Yeni Başkan Adem Sivri oldu!

TAKİP ET

TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri Afyon Demirspor'da güçlü yönetim adına, sportif faaliyetlerde daha geniş kitlelere katkı sağlanması yolunda yeni adımlar atılması için Demirspor'un yeni başkanı oldu.

Yeni Yönetim Kurulunda 2.Başkan olarak Demiryol-iş Sendikası Şube Başkanı Ali Aydın da yer aldı.

Bölge Müdürü Adem Sivri Başkanlığında Demirspor ilk toplantısını yaptı. Toplantıda; Yeni sezonda yapılacak faaliyetler ve yenilikler, başarılı sporcuların kulüp bünyesinde desteklenmesi ve futbol ile beraber farklı spor dallarında da fiziki ortamın hazırlanması ve başarılı sporcular yetiştirilmesi hedefleri görüşüldü.



Demirspor Başkanı Adem Sivri; TCDD nin 165 yıllık köklü bir kuruluş olduğunu Afyonkarahisar’da 1942 yılında sporda da öncülük ederek ülkemizin en köklü ve güzide spor kulüplerinden biri olan Afyon Demirspor’un kurulduğunu, Afyonkarahisar’da çeşitli spor faaliyetlerine katılarak gençlerimizin ruhsal, bedensel ve sosyo – kültürel yönlerden gelişme değişmelerine önemli katkılar yapmanın yanı sıra sporculara istihdam yaratan bir spor kulübü haline geldiğini, bundan sonra da sportif faaliyetlerde daha geniş kitlelere katkı sağlanması yolunda yeni adımlar atılacağını ifade etti.

Demirspor 2.Başkanı Ali Aydın da; Süper Amatör ligde her yıl ilk sıraları zorlayan Demirspor futbol takımı ve diğer yaş gruplarının teknik direktörlüklerini yürüten Tecrübeli Teknik Adam Agâh Bıyıkoğlu’nun uzun süredir kulübün başarı sürecinde önemli çalışmalar yaptığını, Demirspor’un üretken ve dinamik bir yapıya kavuşmasında, takıma alt yapıdan genç futbolcuların kazanılmasında Agâh Hocanın büyük katkıları olduğu, Demirspor’la özdeşleştiğini söyledi.

Teknik Adam Agâh Bıyıkoğlu ise; Yetmiş dokuz yıldır ilimiz sporuna hizmet veren kulübün faaliyet ve başarılarının saymakla bitmeyeceğini, Kulübün özellikle son on yıldır futbol dalındaki U-11 ile U-19 yaş ve büyükler olmak üzere sekiz kategoride başarılı sonuçlara imza atıldığını, Kulüp binasının bu başarıların somutlaşmış ifadeleri olan bronz ve gümüş kupalarla dolu olduğunu ifade etti. 

afyon demirspor adem sivri başkan