Afyon'da yolcu otobüsü kamyonetle çarpıştı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar - Ankara yolu üzerinde içiresinde 15 yolcunun seyehat ettiği otobüs ile kamyonetle çarpışması neticesi meydana gelen trafik kazasında 1 birey yaralandı. Çarpışma sonrası kamyonet kullanılamaz duruma gelir iken otobüs yoldan çıkıp orta refüje girerek durabildi.

Afyon Trafik Kazası son dakika : Kaza Afyonkarahisar- Ankara karayolu üzeri 2. Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı Galericiler Sitesi önünde gerçekleşti.

Edinilen verilere göre, Ankara istikametine seyehat halinde olan 35 PK 882 plakalı yolcu otobüsü kavşakta şimdilik belirlenemeyen bir nedenden dolayı 03 VK 914 plakalı kapalı kasa kamyonet ile çarpıştı. Çarpışma ile kamyonet kaldırıma çıkarak durabilirken, yolcu otobüsü ise kontrolden çıkıp orta refüje girerek durabildi.

Kazanın sonrasında otobüste şans eseri yara almadı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü vaka yerine gelen ambulans ile Afyonkarahisar devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın sonrasında bölgeye gelen polis ekipleri detaylı bir araştırma başlattı



afyon otobüs kazası afyon otobüs kazası son dakika afyonkarahisar otobüs kazası afyonda otobüs kazası afyon sandıklı otobüs kazası