Afyon'da yılın annesi Şükran Duran oldu!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 2 çocuğu engelli olan Şükran Duran, Allah'ın emanetleri dediği çocuklarına gösterdiği sabır nedeniyle Afyonkarahisar Belediyesi aracılığıyla yılın annesi seçildi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Burmalı Mahallesi’nde ziyaret ettiği Şükran Duran, yılnin annesi oldu. Hayatını engelli çocukların hayatına adayan Şükran Duran yılnin annesi seçilmesinden büyük sevinç duydu.

Duran Ailesinin evine giden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, fedakâr anneyi kutlama etti. Rahatsızlığından ötürü çalışamayan eşi ve iki çocuğu ile bir arada hayat mücadelesi veren Şükran Duran’ı evlatlarına gösterdiği ilgi ve özen nedeniyle tebrik eden İhsan Akar, sağolsun başkanımızın bu yıl de yılnin annesi konusu ile ilgili aldığı isabetli kararı, hep bir arada buraya gelerek gördük. Annemizin çocuklarına ve ailesine göstermiş bulunduğu fedakârlık örneği hepimizin gözlerini yaşarttı. Şükran Duran ve bütün annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden kutluyor, ailesi ve çocuklarıyla bir arada sıhhatli bir hayat diliyorum” dedi.



Yılın annesi seçilmesinden büyük sevinç duyduğunu kaydeden Şükran Duran, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Şükran Duran, “Anneler Gününde bu tür hatırlandığım amacıyla çok mutlu oldum. Allah kendisinden razı olsun. Anneler günü beni çok duygulandırıyor. Mevla’m bana bir güç verdi. Onlar bana Allah'ın emaneti, çocuklarımın her şeyiyle ilgileniyorum. Belediye Başkanımız tekrar bizlere her türlü maddi manevi desteğini veriyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.