Afyon'da Yılbaşı Eğlencesi Fuar Ecehan'da yaşanacak !!!

TAKİP ET

Yeni bir yılın sonuna daha geldik. Sevinçlerimizle üzüntülerimizle bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Yeni bir yılın sonuna daha geldik. Sevinçlerimizle üzüntülerimizle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yarın yılın son günü ve gece saatler 00:00’ı gösterdiğinde 2019 yılına giriyoruz.

 

Afyon Türk Tv yeni yılda sizleri yalnız bırakmıyor ve müthiş bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Bugün saat 20:00’de başlayacak olan Yılbaşı Özel proğramında birbirinden değerli sanatçılar boy gösterecek.

 

Kaya Medya tarafından Afyon Türk Yılbaşı özel proğramına ilgi çok büyük. Herkes tarafından bilinen sanatçılarımızdan Tüdanya’yı Canlı olarak görmek ve dinlemek isteyen Tüdanya sevenleri etkinliğe yoğun bir ilgi gösteriyor.

 

Yılbaşı programı Afyonkarahisar Merkez Fuar Alanı içerisinde bulunan Fuar Ecehan Salonunda gerçekleşecek. Bu muhteşem eğlence dolu özel geceye katılan ünlüler arasında;  Arabeskin Kraliçesi ve Türk Sanat Müziğinin eskimeyen sesi Tüdanya’nın yanı sıra Ankara’nın güçlü sesi Seda Kara, Türk Halk Müziğinin vazgeçilmezi Osman Öztekin,  Afyonkarahisar’ı  müthiş Potporileri ile yerinden oynatan Mevlüt Taşpınar, Yörüklerin vazgeçilmezi Afyon’lu Zeki Yılmaz, Usta Kadrosu ile Kadir Elçi Orkestrası bu muhteşem gecede seyircilerinin karşısına çıkacak.

 

Eğlencede bücür Palyonçolar bu muhteşem gecede çocuklarınızı yalnız bırakmayacak. Dans, müzik, eğlence ve sohbetin sınırlarının zorlanacağı yılbaşı gecesinde unutulmaz anılarla 2019 yılına merhaba denilecek.

 

 “YILBAŞI PROĞRAMI’NI SAKIN KAÇIRMAYIN

 

Otellerin yüksek miktarlarla düzenlediği eğlenceleri Kaya Medya sadece 100,00 TL olarak belirledi. Bu nedenle etkinliğe özellikle aileler büyük bir ilgi gösteriyor. Biletler Özel İdare İşhanı 7.Kat ta bulunan Radyo Lojik’ten temin edilebileceği gibi Fuar Ecehan Düğün Salonu girişinden de tenin edilebilecek.

 

 İŞTE YILBAŞI MENÜSÜ :

 Saat: 20:00 YEMEK

Tandır Çorbası

Kestane Hindili Pilav,

Çoban Salata

Kaymaklı Ekmek Kadayıfı,

Meyve Tabağı,

Sınırsız İçecek

Saat: 22:00 KOKTEYL

Cips Çeşitleri,

Kuruyemiş çeşitleri,

Meyve Tabağı,

Sınırsız içecek

 NOT : ETKİNLİK ALKOLSÜZDÜR

 

BİLET FİYATI : 100,00 TL 

REZERVE İÇİN: 0 530 933 88 03

Bilet Satış Yeri : Özel idare işhanı Kat :7 Radyo Lojik Ofisi Merkez/Afyonkarahisar