Afyon'da Yeşilçam filmlerinden unutulmaz şarkılar konseri yapıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ve Alimoğlu...

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) ortaklığında, AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun Sanat Yönetmeni/Şef Yunus Emre Uğur yönetiminde gerçekleştirdiği "YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ" konseri, 27 Mayıs Cumartesi akşamı Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde sanatseverleri bekledi.

Konser yoğun bir ilgi gördü ve salon tıklım tıklım doluydu. AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu, Yeşilçam Filmleri ile özdeşleşmiş birçok film müziğini seslendirdi ve bazı filmlerin fragmanlarını da eşlik ettirdi.

AKSAM yetkilileri, "YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ" temalı konserin Sanat Yönetmeni/Şef Yunus Emre Uğur yönetiminde başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde ve sahneye taşınmasında emeği geçen AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu ve koro üyelerine teşekkür etti. Ayrıca, acıdan mutluluğa kadar tüm duyguların yaşandığı geceye katılan Afyonkarahisarlı müzikseverlere de teşekkürlerini iletti.