Afyon'da vefat edenler

TAKİP ET

Afyon'da vefat edenlerin isimleri. Afyonkarahisar Cenaze İlanları 2021.

Afyonkarahisar Cenaze ilanları Belediye'ye ait internet sitesi verilerinden alınarak paylaşılmıştır. Vefat edenlere Allah'tan rahmet geride kalan ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz 

Hasan PEYNİRCİOĞLU
Defin Yeri  Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta: 5  Parsel: 12
Kanlıca  Mahallesinden, Şoför Abdullah Peynircioğlu'nun oğlu, Abdullah Peynircioğlu, Handan Portakal ve Hacer Yaprak'ın babası, Özerler Holding'den emekli Arap Hasan Peynircioğlu vefat etmiştir. Cenaze namazı  İkindi namazını müteakip Paşa Camiinde  kılınacaktır.

Hayat KALABALIK 
Defin Yeri Bayraktepe Mezarlığı  Pafta:34 Parsel: D 125
Orhan Gazi Mahallesinden,Sedat ve Kübra Kalabalık'ın kızı, Muzaffer ve Şerife Kalabalık'ın torunu, Seray ve Serhat Kalabalık'ın yeğeni, Hayat Kalabalık  vefat etmiştir. Cenaze namazı  öğle  namazını müteakip Paşa Camiinde  kılınacaktır.

Süheyla İZMİRLİOĞLU 
Defin Yeri  Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta: 41  Parsel: 143
Duplupınar Mahallesinden, Bakıoğulların'dan, merhum Hasan Çetinbaş ve merhume Afiye Çetinbaş'ın kızı, merhum Erol İzmirlioğlu'nun eşi, Çağlı Demirdelen ve Çağrı İzmirlioğlu'nun annesi,  Ersin Demirdelen, Esma İzmirlioğlu'nun kayınvalidesi, Ayşen Gülsoy ve Nejla Türküstün'ün ablası, Kız Meslek Lisesin'den emekli Öğretmen Süheyla İzmirlioğlu vefat etmiştir. Cenaze namazı  İkindi namazını müteakip Paşa Camiinde  kılınacaktır.

Vefat eden : Mehmet GÜRÇAY
Defin Yeri  Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta: 18  Parsel: 50
Cumhuriyet Mahallesinden, Eski Yemenciler'den, merhum Ahmet ve merhume Nefise Gürçay'ın oğlu, Nazmiye Gürçay'ın eşi, Güler Yüksek ve merhume Nazike Öker'in kardeşi, Şükriye Alağ, Fikriye Dayıoğlu, Nesife Güler ve Mine Günçü'nün babası Mehmet Gürçay vefat etmiştir. Cenaze namazı  öğle  namazını müteakip Paşa Camiinde  kılınacaktır.

afyon vefat edenler afyon vefat sayısı