Afyon'da trafik yoğunluğuna alternatif yol!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi kent içi trafik yoğunluğunu azaltma adına seçenek yollar geliştirmeye devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda Kanlıca, Ataköy Kışlacık Mahallelerimizdeki bağlantıyı yapma adına geride bıraktığımız aylarda tamamlanan yol açma çalışmalarının sonrasında Kanlıca Mahallesi, Zafer Mahallesi ve İstiklal Mahallesini birbirine bağlayan bölümde asfalt serim çalışmaları da tamamlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, araştırmalarda bulundu. Yeni açılan seçenek yolun bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Zeybek Başkan, kent içi trafik yoğunluğunu giderme adına mühim bir ismim attıklarına ilgi çekti.



Alternatif Yol Güzergâhlarımız Çoğaldıkça Trafik Yükümüzde Hafifliyor

Yolun tamamlanmasıyla eş güdümlü Kanlıca Mahallesi TOKİ evlerinden İstiklal ve Zafer Mahallesine rahat bir ulaşım sağlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Fen İşleri Müdürlüğümüzün yoğun çalışmaları sonucunda Kanlıca, Ataköy Kışlacık Mahallelerimizdeki bağlantıyı oluşturma adına yol açma çalışmalarını tamamlamıştık. Sezonun girmesiyle asfalt çalışmalarımızda tamamlandı ve bölümdeki trafik yoğunluğuna katkımız büyük oldu. Aynı vakitte sürücülerimize daha rahat ve konforlu bir güzergahı hizmete almış olduk.



Afyonkarahisar'daki ulaşım ağını ne kadar açar ve genişletirsek sosyal, trafik yoğunluğunu da o kadar azaltmış oluruz. Emeği geride bıraktığımız bütün ekiplerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

afyon trafik