Afyon'da şiddetli yağış, dolu ve fırtına etkili olacak! İşte Afyon Hava Durumu!

TAKİP ET

Türkiye bu geceden itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Afyon'da da şiddetli yağış, dolu ve fırtına etkisini göstermeye başladı.  İşte Afyon'da Hava durumu!

Afyon Hava Durumu: Meteoroloji tarafından paylaşılan son verilere göre Marmara, İç Anadolu Ege ve Karadeniz'de şiddet yağış bekleniyor. Pazartesi gününden itibaren etkili olacak yağışların sel, su baskını, dolu ve yıldırıma neden olabileceği bildirildi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu geceden itibaren birçok ilde kuvvetli yağış beklendiğini belirterek vatandaşlara uyarıda bulundu.

AFYONKARAHİSAR’A SARI KODLU UYARI  
Afyonkarahisar
İzmir, Kocaeli, Manisa, Sinop, Ankara, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Çorum, Eskişehir, İstanbul, Kütahya, Sakarya, Uşak, Kırıkkale, , Balıkesir, Bursa, Çankırı, Denizli, Isparta, ve Yalova'nın bulunduğu 22 il içinde hava durumu potansiyel tehlikeli anlamını taşıyan sarı kodlu uyarı yapıldı. Bu illerde yaşayan vatandaşların da olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olunması istendi.

Şiddetli yağış, dolu ve fırtına Afyonkarahisar’ı etkisi altına alacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarı da bu gece saatlerinden sonra yurdun kuzeybatı kesimlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün yani 14 Haziran 2021 Pazartesi  İç Ege Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Manisa'nın doğusu yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin edildi.

afyon hava durumu afyonda bugün hava nasıl