Afyon'da RAM-Okul Projesi Eğitimi düzenlendi!

TAKİP ET

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik tarafından hizmetlerin kalitesinin artırılması, Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile okullar arasında koordinasyonun daha da güçlendirilmesi hedefiyle Afyonkarahisar'da eğitim düzenlendi.

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğü koordinesinde ve UNICEF'in katkıları ile "Rehberlik ve Araştırma Merkezleri ile Okulların Koordinasyonunun Güçlendirilmesi Projesi (RAM-OKUL Projesi)" kapsamında Ankara ve Afyon illerinde 23-24-25 Kasım 2021 tarihlerinde özel eğitim öğretmenleri ve rehber öğretmen/psikolojik danışmanların katılım sağladığı "RAM-OKUL KOORDİNASYONUNUN VE HİZMETLERİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ EĞİTİMİ" düzenlendi.

Genel Müdür Sayın Mehmet Nezir Gül ve Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Dr. Murat Ağar'ın çevrim içi platformdan katıldığı eğitimlerde Genel Müdür Sayın Gül, Rehberlik Araştırma Merkezlerinde verilen hizmetlerin kalitesini artırmak açısından Rehberlik Araştırma Merkezleri ile okulların arasında koordinasyonun güçlendirilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladığını dile getirdi.

Genel Müdür Sayın Mehmet Nezir Gül: "RAM-Okul Koordinasyonunun ve Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Eğitimi"mizde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu eğitimlerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Eğitimlere, çeşitli illerden gelen 371 rehber öğretmen/psikolojik danışman ile 350 özel eğitim öğretmeni katılım sağladı.