Afyon'da otomobil hayvan yüklü kamyonete çarptı! 3 ölü 1 yaralı

TAKİP ET

Afyonkarahisar-Antalya karayolu üzerinde Sandıklı ilçesi Karadirek köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişide yaralandı.

Kaza, Afyonkarahisar - Antalya karayolu üzerinde Sandıklı ilçesi Karadirek köyü yol ayrımında meydana geldi. Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesinde Akademisyen olarak görev yapan 42 yaşındaki Hicret Tevhide Çöl isimli sürücünün kullandığı 03 BH 290 plakalı otomobil, Sandıklı istikametine seyir halinde olan hayvan yüklü 03 AT 894 plakalı kamyonete arkadan çarptı.



Kaza sonrası 03 BH 290 plakalı araç sürücüsü Akdemisyen Hicret Tevhide Çöl ve 03 AT 894 plakalı araçta bulunan sürücü Habip Karagöz ile yolcu olarak bulunan 32 yaşındaki Nusret Güzel kaza neticesinde olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan diğer yolcu 55 yaşındaki Nusret Güzel olay yerine gelen ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

KAZADA BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

03 AT 894 plakalı kamyonetin kasasında bulunan 4 büyükbaş hayvanlardan 1 büyükbaş hayvan kaza sonucu olay yerinde telef oldu

Kaza sonrası yol Afyonkarahisar Sandıklı istikameti trafiğe kapalılarak, otomobiller için yolun sağ tarafında bulunan stabilize yoldan trafik akışı sağlandı. Kamyon ve Çekici tarzı araçlar yol üzerinde bekletildi.

Olay yerine gelen Sandıklı Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından gerekli incelemeler yapıldıktan sonra vefat edenlerlerin cansız bedenleri morga kaldırıldı. 

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Haber: Afyon kent Haber

afyon antalya yolu trafik kazası hicret nevhide çöl nusret güzel habip karagöz hicret tevhide çöl