Afyon'da otobüs şarampole yuvarlandı

TAKİP ET

Antalya – Afyon karayolu Kılınçarslan Beldesinde bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 04:00 sıralarında Antalya- Afyon karayolunun Kılınçarslan Beldesinde meydana geldi. Antalya’dan Amasya istikametine seyahat halinde olan 38 yaşındaki S.E yönetimindeki Tokat şirketine ait 60 ER 875 plakalı yolcu otobüsü seyir halindeyken Kılınçarslan Beldesi mevkiine geldiği sırada otobüs şoförünün bir anlık dikkatsizliği nedeniyle yolun sağında bulunan şarampole yuvarlanarak yan yatması  sonucu kaza meydana, geldi.

Meydana gelen kazada otobüste yolcu olarak bulunan M.Z.(23), S.Z.(23), Ö.T.(20), M.Y.(23) İ.Ç.(20), E.Ç.(50), ve S.N.(45) isimli şahıslar yaralanmışlardır. 

Yaralı şahıslar olay yerine gelen çok sayıda ambulanslar ile çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavilerine başlanılmıştır. Yapılan ilk müdahalede yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı görülmüştür. 

Haber/Kaynak : Afyon Kent Haber
 

afyon otobüs kazası afyon otobüs kazası son dakika afyonkarahisar otobüs kazası afyonda otobüs kazası afyon sandıklı otobüs kazası