Afyon'da öldürüp, Kayseri'ye valizle götürdüler

TAKİP ET

Kayseri'de 2 yıl önce kaybolan ve 15 Haziran 2022'de cesedi bulunan kadının, Afyonkarahisar'da öldürülüp valizle kente getirildiği belirlendi.

Asayiş Haber: Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığının internet sitesinden yapılan duyuruda, 2020 senesinde kaybolan S.K'nin, eski sevgilisi olduğu belirlenen Y.K. tarafından öldürdüğü ve cesedinin valizle taşındığı belirtildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığının açıklamasında şu ifadelere yer verildi 

11 Ocak 2022 günü Kayseri ili Danişment Polis Merkezi Amirliğine gelerek müracaatta bulunan H.K kızı S.K.’dan 2020 Mayıs ayından itibaren haber alamadığını belirterek hayatından endişe ettiğini beyan etmiştir.

Yapılan çalışmalarda, S.K’nun Y. K ile gönül ilişkisi bulunduğu fakat başka bir kişi ile evlendiği, kayıp şahsın Y.K  ile görüşmeye devam ettiği, şahısların en son 15.09.2020 tarihinde Afyon ilinde beraber konakladıkları ve kayıp şahsın o tarihten sonra herhangi bir hareket kaydının olmadığı anlaşılmış, Y.K’in kayıp şahsı öldürdüğü değerlendirilmiştir.

Çalışmaların devamında Y.K, eşi ve babası ile birlikte 13.06.2022 günü yakalanmışlar, Alınan ifadeler sonucu kayıp S.K’nun Y.K. tarafından Afyon ilinde 15.09.2020 günü öldürüldüğü, cesedin valiz ile Kayseri iline getirildiği ve 3 şüpheli şahıs tarafından Jandarma Sorumluluk Bölgesi içerisinde bulunan kayalık alana atıldığı tespit edilmiştir.

Şüpheli ile maktulün 2020 yılındaki konaklama yaptıkları apart otelde luminal çalışmalar yapılmış, cesedin atıldığı kayalık alanda maktuleye ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulunmuştur.

16.06.2022 günü adli mercilere çıkarılan 3 şüpheli tutuklanmıştır.

Afyon haber Kayseri Valiz