Afyon'da Minibüs alev alev yandı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Merkez Adnan Menderes Bulvarında şehir içi hat minibüsü seyir halinde iken bir anda alev aldı. Yangın sonrası minibüs adeta hurda yığınına döndü

Afyonkarahisar Merkez Adnan Mendenes Bulvarı üzerinde seyir halindeki 03 M 0110 Plakalı hatlı minibüs bir anda alev aldı. Minibüsün içerisindeki yolcular ile minibüs şoförü kendilerini dışarı attı. Faciadan dönülen olayda minibüsün yandığı anlar kameraya yansıdı.



Olay, Afyonkarahisar Merkez Adnan Menderes Bulvarı Adliye yolunda saat 13.00 sıralarında yaşandı. Seyir halinde olan bir hatlı minibüs bir anda yanmaya başladı. Şöförün dikkati sayesinde yanmaya başlayan minibüsün şoförü ve yolcuları kendilerini hızla dışarı attı.

ŞEHİR İÇİ HAT MİNİBÜSÜ ALEV TOPUNA DÖNDÜ
Minibüs kısa sürede alev topuna dönerken Afyon Kent Haber tarafından olay anı görüntülendi. Minibüste ara ara patlamalar da yaşandı. Olay yerine hızla polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar yanan minibüsü izlerken itfaiye yangına müdahale etti. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Diğer yandan, hat minibüsünün yol ortasında alev topuna döndüğü anlar cep telefonu kameramıza yansıdı. 

Adnan Menderes Bulvarı yangın nedeniyle bir süre trafiğe kapatılarak, ulaşım yan yoldan sağlandı

Haber-Resimler-Video : Afyon Kent Haber