Afyon'da Korkunç Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 5 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da meydana gelen acı olayda, kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu korkunç bir kaza yaşandı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi.

Afyonkarahisar'da Dinar-Çay kara yolunda yaşanan trafik kazası, kentte büyük üzüntü yarattı. Kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, jandarma ekipleri de kaza hakkında incelemelerde bulunmaya başladı.

Kazada hayatını kaybedenlerden biri otomobilin sürücüsü M.S. olarak tespit edildi. Diğer hayatını kaybeden ise otomobilde bulunan ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişi oldu G.Ş. oldu. Yaralanan 5 kişi ise Afyonkarahisar ve Çay Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından trafiğe kapatılan yollar yeniden açıldı.Emniyet güçleri ise kaza nedenini belirlemek amacıyla olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.